Diensten

Specialisten in laswerk & bewerking

Lasbedrijf Meulepas Mortel is gespecialiseerd in het werken met RVS, aluminium, staal en gietijzer & gietstaal. Wij lassen en bewerken in onze werkplaats of op locatie. Daarnaast doen we zetwerk met de kantbank, knip en pons werk en snijwerk. Kortom; Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

TIG-LASSEN (ALLE MATERIALEN)

Lasbedrijf Meulepas is gespecialiseerd in TIG-lassen van diverse materialen zoals RVS, aluminium en staal. Met deze fijne lasmethode verwerken we materialen op een nette manier. Dit kan zowel op locatie als bij ons in de werkplaats. De voordelen van TIG-lassen zijn dat het netter wordt afgewerkt en het een spatvrije lasmethode is. Zo heeft u gegarandeerd een mooi eindresultaat.

Twijfelt u welke lasmethode het beste geschikt is voor uw klus? Neem contact met ons op en onze experts adviseren u graag.

MIG/MAG-LASSEN (ALLE MATERIALEN)

Bij Lasbedrijf Meulepas kunt u met uw aluminium, RVS en staal ook terecht voor MIG/MAG-lassen. Deze methode is uitermate geschikt voor grotere klussen, waar efficiƫntie een belangrijke rol speelt. MIG/MAG-lassen is voor grotere en grovere materialen een goede lasmethode om uw klus in hoge kwaliteit snel klaar te krijgen. MIG/MAG-lassen wordt voor verscheidene projecten gebruikt en is vaak een snellere methode in vergelijking met TIG-lassen.

Knip-, pons- en snijwerk

Alle projecten die Lasbedrijf Meulepas uitvoert worden op precieze wijze voorbereid. Het voorbereiden van de te verwerken materialen is heel belangrijk in het proces. Door materialen op de juiste manier te snijden, knippen en/of ponsen, zorgen we dat uw materiaal in hoge kwaliteit en efficiƫnt wordt gemaakt. Lasbedrijf Meulepas heeft alle expertise en materialen in huis om u hierover te adviseren en u te ontzorgen.

Zetwerk met de kantbank

Zetwerk is een veelvoorkomend onderdeel van de verwerking van RVS, aluminium en staal. Bij Lasbedrijf Meulepas kunt u terecht met groot en klein materiaal met een maximale breedte van 300 cm. Zo zetten we materialen precies naar wens, zodat de kwaliteit van uw project gewaarborgd blijft.

Trots op ons (las)werk

Lasbedrijf Meulepas Mortel is een familiebedrijf. We helpen onze klanten (groot & klein) door mee te denken en uit te voeren; Laswerk en bewerking van diverse materialen, framewerk, reparatiewerkzaamheden, of het maken van brandstoftanks. U kunt altijd bij ons terecht.